A Xerox® VersaLink B400 nyomtatók és a VersaLink B405 többfunkciós nyomtatók (mindkét típus támogatja a Xerox® ConnectKey® technológiát) önállóan és nagyobb flotta tagjaként egyaránt új szintet képviselnek a termelékenység terén. Végezze a munkáját a saját elképzelései szerint bármilyen eszközről, mindvégig megőrizve a lehető legmagasabb szintű biztonságot és az egyszerű csatlakoztathatóságot, legyen szó felhőalapú hozzáférésről vagy hálózatalapú kapcsolódásról.


Egyszerű, optimális termelékenység

A Xerox® VersaLink® B400 nyomtatók és a VersaLink B405 többfunkciós nyomtatók az első perctől kezdve megbízhatóan és problémamentesen biztosítják a hatékony üzletmenethez szükséges szolgáltatásokat. A telepítés szakértelem nélkül, varázslók segítségével, lépésről lépésre haladva is elvégezhető, majd a rendszer azonnal használatba vehető.

A megbízható papírút technológiájának köszönhetően a készülék sosem fogja cserben hagyni.

A VersaLink készülékek számos hasznos és a gyorsabb munkavégzést elősegítő Xerox technológiát támogatnak, amelyek célja az információk gyorsabb megosztása és a rossz hatékonyságú munkafolyamatok kiiktatása. A szkennelések és a faxok előnézetével1 biztosítható az információk pontossága, a beépített optikai karakterfelismerő1 révén pedig további műveletek is végezhetők a beszkennelt dokumentumokkal.

Teljes nyugalommal nyomtathat, annak tudatában, hogy a VersaLink eszközök számos biztonsági funkcióval rendelkeznek – ilyen például a biztonságos nyomtatás és a kártyás hitelesítésen alapuló hozzáférés-szabályozás.

A munkavégzés teljesen újfajta módja

A testreszabható, 5″-os, színes érintőképernyőn koppintással, valamint húzási és csípési mozdulatokkal, a mobiltelefonokhoz hasonló módon vezérelheti a feladatokat és a funkciókat.

A gyárilag telepített Xerox® ConnectKey® alkalmazásokkal kiváló irodai hatékonyság érhető el, míg a képernyőről elérhető Xerox® alkalmazásgaléria széles választékával tovább bővül a készülék funkcionalitása – ilyen például a Xerox® Easy Translator Service alkalmazás, amely számos nyelvre képes rövid idő alatt lefordítani a beszkennelt dokumentumokat.

A fontosabb beállításokat előbeállításként mentve gyorsan, egyetlen érintéssel megadható az elvégzendő feladat konfigurációja. A Simple ID révén az egyéni felhasználóknak és a csoportoknak elég egyszer megadniuk a megfelelő felhasználóazonosítót és jelszót, akik ezt követően a testreszabható kezdőképernyőn gyorsan, biztonságosan és egyszerűen elérhetik az előbeállításokat és a gyakrabban használt alkalmazásokat.

Továbbfejlesztett mobilitás minden munkastílushoz

A VersaLink B400 nyomtatók és a VersaLink B405 többfunkciós nyomtatók lehetővé teszik, hogy szabadon, ott és úgy végezze el a feladatait, ahol és ahogy kívánja, miközben közvetlen kapcsolat létesíthető a Google Drive™, a Microsoft® OneDrive® és a DropBox™ alkalmazásokkal, a Xerox® alkalmazásgaléria révén pedig további lehetőségek is elérhetők.

Napjainkban kulcsfontosságú, hogy többféle eszközről is csatlakozni és nyomtatni lehessen. A VersaLink készülékek tökéletesen megfelelnek ennek az elvárásnak az opcionális Wi-Fi és Wi-Fi Direct használatával, valamint az Apple® AirPrint®, a Google Cloud Print™, a Xerox® Print Service Plugin for Android™, a Near Field Communication (NFC) alapú Tap-to-Pair és a Mopria® támogatásával.

Ha szeretne bővebben olvasni arról, hogy napjaink mobil üzletemberei számára miért a Xerox az egyetlen megoldás, látogasson el a www.xerox.com/mobile weblapra.

Árak

199.500 HUF + ÁFA-tól (kettő, vagy több eszköz esetén bérelhető is 36-48-60 hónapra)

Üzemeltetés: akár 2,40 HUF+ÁFA/A4-től

Az eszközök feltüntetett árát, lapdíjait minden esetben a vállalt, vagy kalkulált havi nyomatszám mennyiség befolyásolja.

Xerox VersaLink 405dn
B405.pdf