Akár fekete-fehér nyomtatót, akár többfunkciós nyomtatót keres, a VersaLink B600/B605 készülékekről sok minden elmondható, de semmiképp nem nevezhetjük őket alapszintű megoldásoknak. Valójában a VersaLink technológia új szintre emeli a Xerox által biztosított munkacsoportos megoldások hatékonyságát. Akár helyben, akár távolról kívánja használni, ez a magas fokon konfigurálható, a felhőszolgáltatások elérésére is képes munkahelyi asszisztens a versenytársait messze meghaladó képességekkel bír – kedvező áron.


Egyszerű, intelligens és biztonságos

A VersaLink B600 és B605 készülékek az első perctől kezdve megbízhatóan és problémamentesen biztosítják a hatékony üzletmenethez szükséges szolgáltatásokat. A telepítés szakértelem nélkül, varázslók segítségével, lépésről lépésre haladva is elvégezhető, majd a rendszer azonnal használatba vehető.

A páratlan megbízhatóság érdekében teljes mértékben újratervezett VersaLink B600 és B605 kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz, erősebb részegységekkel kezeli a papírutat, valamint fejlettebb, HI-Q LED nyomtatófejjel rendelkezik.

A VersaLink készülékek számos hasznos és a gyorsabb munkavégzést elősegítő Xerox technológiát támogatnak, amelyek célja az információk gyorsabb megosztása és a rossz hatékonyságú munkafolyamatok kiiktatása. A szkennelések és a faxok előnézetével biztosítható az információk pontossága, a beépített optikai karakterfelismerő1 révén pedig további műveletek is végezhetők a beszkennelt dokumentumokkal.

Ha a kritikus információk védelméről van szó, a VersaLink készülékek számos biztonsági funkcióval segítik a védekezést – ilyen például a biztonságos nyomtatás és a kártyás hitelesítésen alapuló hozzáférés-szabályozás.

Testreszabható, alkalmazásalapú szolgáltatások

A testreszabható, kapacitív 5 colos színes érintőképernyőn koppintással, valamint húzási és csípési mozdulatokkal, a mobiltelefonokhoz hasonló módon vezérelheti a feladatokat és a funkciókat.

A gyárilag telepített Xerox® ConnectKey® alkalmazásokkal kiváló irodai hatékonyság érhető el, míg a képernyőről hozzáférhető Xerox App Gallery alkalmazásgaléria széles választékával tovább bővítheti a készülék funkcionalitását – ilyen például a Xerox® Easy Translator Service1 alkalmazás, amely számos nyelvre képes rövid idő alatt lefordítani a beszkennelt dokumentumokat.

A fontosabb beállításokat előbeállításként mentve gyorsan, egyetlen érintéssel megadható az elvégzendő feladat konfigurációja. A Simple ID révén az egyéni felhasználóknak és a csoportoknak elég egyszer megadniuk a megfelelő felhasználóazonosítót és jelszót, ezt követően a testreszabható kezdőképernyőn gyorsan, biztonságosan és egyszerűen elérhetik az előbeállításokat és a gyakrabban használt alkalmazásokat.


Felhőkapcsolatok és mobil csatlakozási lehetőségek

A VersaLink B600 nyomtatók és a VersaLink B605 többfunkciós nyomtatók lehetővé teszik, hogy szabadon, ott és úgy végezze el a feladatait, ahol és ahogy kívánja, miközben alapfunkciónak számít a Google Drive™, a Microsoft® OneDrive® és a Dropbox™szolgáltatások elérése, a Xerox® App Gallery alkalmazásgaléria révén pedig további lehetőségek is hozzáférhetők.

Napjainkban kulcsfontosságú, hogy többféle eszközről is csatlakozni és nyomtatni lehessen. A VersaLink készülékek tökéletesen megfelelnek ennek az elvárásnak az Apple® AirPrint®, a Google Cloud Print™, a Xerox® Print Service Plug-in for Android™, a kis hatótávolságú NFC technológiájú érintéses párosítás és a Mopria®, valamint az opcionális Wi-Fi és Wi-Fi Direct támogatásával.

Ha szeretne bővebben olvasni arról, hogy napjaink mobil üzletemberei számára miért a Xerox az egyetlen megoldás, látogasson el a www.xerox.com/mobile weblapra.

Árak

Vásárlás: 182.900 HUF + ÁFA-tól

Bérlés: Kettő, vagy több eszköz esetén bérelhető 36-48-60 hónapra

Üzemeltetés: akár 1,90 HUF + ÁFA / A4-től

Az eszközök feltüntetett árát, lapdíjait minden esetben a vállalt, vagy kalkulált havi nyomatszám mennyiség befolyásolja.

Xerox VersaLink B600
VersaLink B600.pdf