Amikor a meglévő környezetbe való zökkenőmentes beillesztés és a fontos feladatok gyors elvégzése elsődleges fontosságú, a kedvező árú, megbízható és az üzleti megmérettetésre minden más berendezésnél jobban megfelelő VersaLink B7025 többfunkciós nyomtató a megoldás, amely a Xerox® ConnectKey® technológiai alapjaira építkezik.

Nagyobb teljesítmény, optimális hatékonyság

A Xerox® VersaLink B7000 sorozatú többfunkciós nyomtató az első perctől kezdve megbízhatóan és problémamentesen biztosítja a hatékony üzletmenethez szükséges szolgáltatásokat. A telepítés szakértelem nélkül, varázslók segítségével, lépésről lépésre haladva is elvégezhető, majd a rendszer azonnal használatba vehető. A teljes mértékben átalakított papírút és az új LED-nyomtatófejes technológia jóvoltából pedig a mindennapos megbízhatóságot egy soha eddig nem tapasztalt szintre emeltük.

A VersaLink® készülékek számos hasznos és a gyorsabb munkavégzést elősegítő Xerox®technológiát támogatnak, amelyek célja az információk gyorsabb megosztása és a rossz hatékonyságú munkafolyamatok kiiktatása. A szkennelések és a faxok előnézetével biztosítható az információk pontossága, a beépített optikai karakterfelismerő révén pedig további műveletek is végezhetők a beszkennelt dokumentumokkal.

Amikor a kritikus dokumentumok és adatok védelméről van szó, a VersaLink készülékek kategóriavezető biztonsági funkciói minden sebezhető ponton gondoskodnak a védelemről, ideértve a jogosulatlan készülékhasználat megakadályozását, a biztonságos hálózati kommunikációt, a biztonságos felülírással megvalósított 256 bites merevlemez-titkosítást, és az egyéni dokumentumok védelmét is.


Könnyen használható, testre szabható

A VersaLink B7000 sorozatú többfunkciós nyomtatók nagy méretű, testreszabható, kapacitív 7 colos, színes érintőképernyőjén koppintással, valamint pöccintéses és csípéses mozdulatokkal, a mobiltelefonokhoz hasonló módon vezérelheti a feladatokat és a funkciókat.

A gyárilag telepített Xerox® ConnectKey® alkalmazásokkal kiváló irodai hatékonyság érhető el, míg a képernyőről elérhető Xerox App Gallery alkalmazásgaléria széles választékával tovább

bővítheti a készülék funkcionalitását – ilyen például a Xerox® Easy Translator Service alkalmazás, amely számos nyelvre képes rövid idő alatt lefordítani a beszkennelt dokumentumokat.

A fontosabb beállításokat előbeállításként mentve gyorsan, egyetlen érintéssel megadható az elvégzendő feladat konfigurációja. A Simple ID révén az egyéni felhasználóknak és a csoportoknak elég egyszer megadniuk a megfelelő felhasználóazonosítót és jelszót, akik ezt követően a testreszabható kezdőképernyőn gyorsan, biztonságosan és egyszerűen elérhetik az előbeállításokat és a gyakrabban használt alkalmazásokat.

Követi az ön munkavégzési módjait

A VersaLink B7000 sorozatú többfunkciós nyomtató lehetővé teszi, hogy szabadon, ott és úgy végezze el a feladatait, ahol és ahogy kívánja,

miközben alapfunkcióként közvetlen kapcsolat létesíthető a Google Drive™, a Microsoft® OneDrive® és a Dropbox™ alkalmazásokkal, a Xerox App Gallery alkalmazásgaléria révén pedig további lehetőségek is elérhetők.

Napjainkban kulcsfontosságú, hogy többféle eszközről is csatlakozni és nyomtatni lehessen. A VersaLink készülékek tökéletesen megfelelnek ennek az elvárásnak az opcionális Wi-Fi® és Wi-Fi Direct® használatával, valamint az Apple® AirPrint®, a Google Cloud Print™, a Xerox® Print Service Plug-in for Android™, az NFC-alapú Tap-to-Pair és a Mopria® támogatásával.

Ha szeretne bővebben olvasni arról, hogy napjaink mobil üzletemberei számára miért a Xerox az egyetlen megoldás, látogasson el a www.xerox.com/mobile weblapra.

Árak

Vásárlási ár: 391.000 HUF + ÁFA-tól

Bérlet: akár 9.800 HUF + ÁFA/hó-tól

Üzemeltetés: akár 1,70 HUF + ÁFA/A4-től

Az eszközök feltüntetett árát, lapdíjait minden esetben a vállalt, vagy kalkulált havi nyomatszám mennyiség befolyásolja.

Xerox VersaLink B7025
B405.pdf