A VersaLink C400 és C405 a következő generációs, azonnal elérhető felhőalapú és mobil szolgáltatásaival forradalmian új távlatokat nyit az irodai munkavégzésben. A ma követelményei szerint készült, de képes Önnel tartani a jövőbe is: biztosítja mindazt a rugalmasságot és sokoldalúságot, amelyre napjaink – sok esetben minimális IT-támogatással működő, ám a lehető legmagasabb szintű biztonságot igénylő – vállalkozásának szüksége lehet.

Kimagasló teljesítmény problémamentesen

A VersaLink C400 és C405 készülékek az első perctől kezdve megbízhatóan és problémamentesen biztosítják a hatékony üzletmenethez szükséges szolgáltatásokat. A telepítés szakértelem nélkül, varázslók segítségével, lépésről lépésre haladva is elvégezhető, majd a rendszer azonnal használatba vehető.

A VersaLink készülékek számos hasznos és a gyorsabb munkavégzést elősegítő Xerox technológiát támogatnak, amelyek célja az információk gyorsabb megosztása és a rossz hatékonyságú munkafolyamatok kiiktatása. A szkennelések és a faxok előnézetével1 biztosítható az információk pontossága, a beépített optikai karakterfelismerő1 révén pedig további műveletek is végezhetők a beszkennelt dokumentumokkal.

Ha a kritikus dokumentumok és adatok védelméről van szó, a VersaLink készülékek számos biztonsági funkcióval segítik a védekezést – ilyen például a biztonságos nyomtatás és a kártyás hitelesítésen alapuló hozzáférés-szabályozás.

A VersaLink C400 és C405 használatakor biztos lehet abban, hogy a dokumentumok a lehető legjobb minőségben készülnek el – ami természetesen Önt is jó fényben fogja feltüntetni ügyfelei előtt.

Egyszerű, hatékony és teljes egészében új

A testreszabható, kapacitív 5″-os, színes érintőképernyőn koppintással, valamint húzási és csípési mozdulatokkal, a mobiltelefonokhoz hasonló módon vezérelheti a feladatokat és a funkciókat.

A gyárilag telepített Xerox® ConnectKey® alkalmazásokkal kiváló irodai hatékonyság érhető el, míg a képernyőről elérhető Xerox® alkalmazásgaléria széles választékával tovább bővül a készülék funkcionalitása – ilyen például a Xerox® Easy Translator Service alkalmazás1, amely számos nyelvre képes rövid idő alatt lefordítani a beszkennelt dokumentumokat.

A fontosabb beállításokat előbeállításként mentve gyorsan, egyetlen érintéssel megadható az elvégzendő feladat konfigurációja. A Simple ID révén az egyéni felhasználóknak és a csoportoknak elég egyszer megadniuk a megfelelő felhasználóazonosítót és jelszót, akik ezt követően a testreszabható kezdőképernyőn gyorsan, biztonságosan és egyszerűen elérhetik az előbeállításokat és a gyakrabban használt alkalmazásokat.

Szabadság, és alkalmazásalapuló szolgáltatások

A VersaLink C400 színes nyomtatók és a VersaLink C405 színes többfunkciós nyomtatók lehetővé teszik, hogy szabadon, ott és úgy végezze el a feladatait, ahol és ahogy kívánja, miközben alapkiszerelésben képesek közvetlen kapcsolatot létesíteni a Google Drive™, a Microsoft® OneDrive® és a DropBox™ alkalmazásokkal, a Xerox® alkalmazásgaléria révén pedig további lehetőségek is elérhetők.

Napjainkban kulcsfontosságú, hogy többféle eszközről is csatlakozni és nyomtatni lehessen. A VersaLink készülékek tökéletesen megfelelnek ennek az elvárásnak az opcionális Wi-Fi és Wi-Fi Direct használatával, valamint az Apple® AirPrint®, a Google Cloud Print™, a Xerox® Print Service Plug-in for Android™, a Near Field Communication (NFC) alapú Tap-to-Pair és a Mopria® támogatásával.

Ha szeretne bővebben olvasni arról, hogy napjaink mobil üzletemberei számára miért a Xerox az egyetlen megoldás, látogasson el a www.xerox.com/mobile weblapra.

Árak

Vásárlás: 233.900 HUF + ÁFA-tól

Bérlés: Kettő, vagy több eszköz esetén bérelhető 36-48-60 hónapra

Üzemeltetés: akár 3,40 HUF + ÁFA/A4 fekete vagy 18,00 HUF+ÁFA/A4 színes-től

Az eszközök feltüntetett árát, lapdíjait minden esetben a vállalt, vagy kalkulált havi nyomatszám mennyiség befolyásolja.

Xerox VersaLink C405

Xerox VersaLink C405 adatlap

C405.pdf