Megbízható. Összekapcsolt. Üzleti megmérettetésekre kész.

A Xerox® ConnectKey® technológiájú VersaLink C7000 sorozatú színes, többfunkciós nyomtató problémamentes megbízhatóságot, zökkenőmentes integrációt és kiemelkedő termelékenységet kínál. A felhőkapcsolatokkal és mobiltámogatással rendelkező, alkalmazásalapú és egyszerűen testre szabható C7000 az Ön modern munkahelyi asszisztense, amelyre támaszkodhat a jelenben, és készen áll a jövő megmérettetéseire is.

Problémamentes megbízhatóság, páratlan teljesítmény

A Xerox® VersaLink C7000 sorozatú színes, többfunkciós nyomtató az első perctől kezdve megbízhatóan és problémamentesen biztosítja a hatékony üzletmenethez szükséges szolgáltatásokat. A telepítés szakértelem nélkül, varázslók segítségével, lépésről lépésre haladva is elvégezhető, majd a rendszer azonnal használatba vehető.

A páratlan megbízhatóságra termett VersaLink C7000 új hardverkialakítása révén kevesebb mozgó alkatrésszel, megerősített papírút-összetevőkkel és fejlett képalkotó rendszerrel rendelkezik.

A VersaLink® készülékek számos hasznos és a gyorsabb munkavégzést elősegítő Xerox technológiát támogatnak, amelyek célja az információk gyorsabb megosztása és a rossz hatékonyságú munkafolyamatok kiiktatása. A szkennelések és a faxok előnézetével biztosítható az információk pontossága, a beépített optikai karakterfelismerő révén pedig egyszerűen archiválhatja és rendszerezheti a beszkennelt dokumentumokat, illetve kereshet azokban.

Ha a kritikus információk védelméről van szó, a Versalink készülékek számos biztonsági funkcióval segítik a védekezést – ilyen például a biztonságos nyomtatás és a kártyás hitelesítésen alapuló hozzáférés-szabályozás.

A kimagasló nyomtatási minőségnek köszönhetően a munkákat mindig a lehető legmagasabb igények szerint készíti el. A 1200 × 2400 dpi-s maximális nyomtatási felbontás kivételesen élénk színeket, éles szöveget, finom részleteket, folyamatos terítést és bőrtónusokat eredményez.

Felhőcsatlakozás, személyre szabott hatékonyság

A VersaLink C7000 sorozatú színes, többfunkciós nyomtatók nagy méretű, testreszabható, kapacitív 7 colos, színes érintőképernyőjén koppintással, valamint pöccintéses és csípéses mozdulatokkal, a mobiltelefonokhoz hasonló módon vezérelheti a feladatokat és a funkciókat.

A gyárilag telepített Xerox® ConnectKey® alkalmazásokkal kiváló irodai hatékonyság érhető el, míg a képernyőről elérhető Xerox App Gallery alkalmazásgaléria széles választékával tovább bővítheti a készülék funkcionalitását – ilyen például a Xerox® Easy Translator Service alkalmazás, amely számos nyelvre képes rövid idő alatt lefordítani a beszkennelt dokumentumokat.

A fontosabb beállításokat előbeállításként mentve gyorsan, egyetlen érintéssel megadható az elvégzendő feladat konfigurációja. A Simple ID révén az egyéni felhasználóknak és a csoportoknak elég egyszer megadniuk a megfelelő felhasználóazonosítót és jelszót, akik ezt követően a testreszabható kezdőképernyőn gyorsan, biztonságosan és egyszerűen elérhetik az előbeállításokat és a gyakrabban használt alkalmazásokat.

Követi az ön munkavégzési módját

A VersaLink C7000 sorozat nyomtatói lehetővé teszik, hogy szabadon, ott és úgy végezze el a feladatait, ahol és ahogy kívánja, miközben alapfunkcióként közvetlen kapcsolat létesíthető a Google Drive™, a Microsoft® OneDrive® és a Dropbox™ alkalmazásokkal, a Xerox App Gallery alkalmazásgaléria révén pedig további lehetőségek is elérhetők.

Napjainkban kulcsfontosságú, hogy többféle eszközről is csatlakozni és nyomtatni lehessen. A VersaLink készülékek tökéletesen megfelelnek ennek az elvárásnak az Apple® AirPrint®, a Google Cloud Print™, a Xerox®Print Service Plug-in for Android™, a kis hatótávolságú NFC technológiájú érintéses párosítás és a Mopria®, valamint az opcionális Wi-Fi és Wi-Fi Direct támogatásával.

Ha szeretne bővebben olvasni arról, hogy napjaink mobil üzletemberei számára miért a Xerox az egyetlen megoldás, látogasson el a www.xerox.com/mobile weblapra.

Árak

Vásárlási ár: 619.900 HUF + ÁFA-tól

Bérlés: akár 14.900 HUF + ÁFA / hó-tól

Üzemeltetés: akár 1,70 HUF + ÁFA / A4 fekete vagy 13,00 HUF + ÁFA / A4 színes-től

Az eszközök feltüntetett árát, lapdíjait minden esetben a vállalt, vagy kalkulált havi nyomatszám mennyiség befolyásolja.

Xerox VersaLink C7025

Xerox VersaLink C7025 adatlap

C7025_hu.pdf